Hehehe

Eftersom jag idag vart spyfri och även kunnat äta idag tänkte jag chansa mig ner på stan imrn en snabbis och byta lite kläder. Ska lämna tillbaka ett par leggins och köpa ett par jeans istället samt byta storlek på en tröja. Får se hur det går. Sen ska jag även spackla så jag får börja använda jackan jag köpt! Haha, söta föräldrar som ställer sådana krav på mig för att saker och ting ska bli gjorda här hemma.

men hallå?

Sorry att bloggningen varit helt off. Men jag har legat i magsjuka sen i tisdagsnatt.. allstå natten till onsdag. Men inatt har jag fått sovit och har inte spytt nånting. Så försökte göra en god gärning och spackla lite i hallen.

Så ja det finns ingenting speciellt att säga om mina 3 dagar. Mer än sova sova, ligga ligga och spy spy? haha. Aja, hörs ikväll. IDAG SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ ÄTA MAT FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEN I TISDAGS.<3333 hoppas de stannar kvar i magen bara, längtar<3333


la upp inlägget 11 imorse, men det har blivit sparat i utkast?

Tisdag

Kom precis hem från skolan. Eller jag slutade 12.37 efter att ha haft seminarie i drygt en timme. Nu är det bara att hoppas på godkänt! Men det känns som det blev gick helt okej. Sen lunchade jag med tjejerna på stan. Och mår nu sjukt illa och vill sova. Men vågar nog inte ta den risken då jag ska upp halv 7 imorgon för praktik. Usch va jobbigt det kommer bli! Hoppas att få sluta i okej tid imorgon iallafall. :-) 

Nu ska jag nog sätta mig ner med körkorts boken. Kommer ju ingenstans med teorin.. It sucks något otroligt..