J..

Movietime! Myser framför en film med monster och popcorn. Ska väl snart lägga mig i sängen och tänka, fundera och klura.. 

Orkar inte ha det såhär längre, känner mig inte hel.. Att komma överens att ta upp vänskapen till något bra fick mig så jävla lycklig. Men att sen nån timme efter bli helt ner tryckt och sårad var inte alls positivt. Gråtit varje natt, sovit max 2 timmar, äter knappt och mår helt kasst. Så fort jag tänker på oss växer bara ilska fram, vill bara gråta och slå sönder saker, kasta saker omkring mig och skrika. Jag vet att du läser du här nu. Och det vill jag att du ska göra. Vill att du ska inse och fatta hur mycket det där tog på mig, att det inte är nånting jag säger för att få medlidande. Utan det tog verkligen skit hårt på mig och jag mår grymt dåligt. Som det känns i detta läge kommer jag inte kunna förlåta dig på bra länge, vill inte ens svara på smset du nyss skickade till mig. För du är inte värd det.. Så fort jag ser ditt namn känner jag 100 knivhugg i magen. Och att dina vänner hejar på mig med mördar blickar i ögonen gör saken 100 gånger värre. Känner mig så hatad av alla för jag tog det här beslutet att göra slut. But that's the way it is. Det sista jag ville var att förlora dig, men det gjorde jag och böev dessutom grymt sårad. Och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra eller säga. Men du kommer alltid finnas där, djupt inne i mitt hjärta, vare sig jag vill eller inte.. Ha det bra nu och jag hoppas du är nöjd med att du fått mig må såhär, för det va väl de du ville? Och jag vill inte få nått sms där det står ''det var inte meningen'' för gjort är gjort och jag är trött på att höra undanflykter. Tänkt dig för nästa gång, för du kan såra, riktigt hårt..

Och jag valde att skriva ut det här i MIN blogg för att jag VILL. Och för att det är enda sättet att få honom att läsa vad jag skriver utan att det blir tjafs osv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: